Teplice – místo pro dobrý život, práci i podnikání je hlavní téma networkingu Na poradu VČAS, který se uskuteční 31. ledna, v 8.30 hod., v reprezentativních prostorách Regionální knihovny Teplice. Připravované formy spolupráce, které město plánuje pro firmy, společnosti i živnostníky, kteří v teplickém regionu podnikají, a také o své postřehy a zkušenosti z vedení Magistrátu města Teplice, se s Vámi přijde podělit Bc. Hynek Hanza, primátor Statutárního města Teplice.
Teplický rodák a patriot, jak sám sebe označuje, se od roku 2010 pohybuje v komunální politice, ve své působnosti měl dopravu i životní prostředí, územní plánování, stavební řád i městskou policii. Z pozice primátora města Teplice by rád vnesl do politiky nadhled, jednoduchost, srozumitelnost a hlavně zdravý rozum. Akce je určená i pro širokou veřejnost a je zdarma.  
Networking Na poradu VČAS se bude konat již po deváté. Pravidelně se ho účastní zástupci významných společností, firem, podnikatelských subjektů i živnostníků z našeho regionu. Největším přínosem je právě možnost inspirace či sdílení know – how úspěšných lidí, kteří podnikají v různých oborech a mají druhým co nabídnout. Chcete – li se aktivně podílet na programu networkingu Na poradu VČAS, přihlaste se na stránkách https://na-poradu-vcas.cz.