Festival nabídne možnost vyzkoušet si přes 50 různých sportů, bohatý doprovodný program, fanzóny, gastrozónu či prodejnu s olympijskou kolekcí. Slavnostní zahájení Olympijského festivalu proběhne již ve čtvrtek 25. 7. 2024. Těšit se můžete na hudebně zábavný večer za účasti slavných sportovců a umělců, mezi které patří například herci Zdeněk Godla a Jakub Kohák, biatlonistka Gabriela Soukalová nebo vodní slalomář Vavřinec Hradilek. Vstup na slavnostní zahájení je zdarma, stačí se pouze zaregistrovat.

Brány Olympijského festivalu se následně otevřou 26. července ve 14 hodin.

K vyzkoušení budou následující letní sporty: atletika, badminton, basketbal, beachvolejbal, box, breaking, cyklistika, fotbal, golf, házená, jachting, jezdectví, judo, lukostřelba, plavání, ragby, rychlostní kanoistika, skateboarding, sportovní lezení, stolní tenis, šerm, taekwondo, triatlon, veslování, vodní slalom, vzpírání, zápas. Další sporty na festivalu: aerobik a fitness, americký fotbal – flag fotbal, baseball, billiard, cheerleading, hokejbal, florbal, frisbee, karate, kolečkové sporty, lakros, motorsport, orientační sporty, paddleboarding, padel, parasporty, parkour, plážový fotbal, pozemní hokej, softball, šachy, šplh, taneční sport, turistika.

Plán areálu Olympijského festivalu u jezera Most

  • Přehledný program sportovišť na jednotlivé dny
  • Doprovodný program
  • Ubytování 
  • Doprava
    DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s. posílil v době konání Olympijského festivalu městskou hromadnou dopravu na linkách č. 16, 30, 24, 34 a 44. Rovněž bude posílena autobusová doprava v Mostě a v Litvínově i tramvajová doprava mezi městy. Z důvodu umožnění přepravy návštěvníků ze záchytných parkovišť (P2 a P3) na Olympijský festival k jezeru Most, bude z vybraných zastávek do zastávky Jezero Most a zpět po dobu konání festivalu zavedena pro cestující PŘEPRAVA ZDARMA. Přeprava zdarma bude pro cestující mezi zastávkami: Děkanský kostel, Kostelní hřbitov, Parkoviště P2, Jezero Most. Více zde.

    (zdroj: kr-ustecky.cz)

    Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji v Teplicích v Turistickém centru Visit Teplice:

    Krupská 346/2, 415 01 Teplice

    telefon: +420 776 007 024

    email: info@visitteplice.com

    Zde máte výhodu koupě rodinné vstupenky se slevou 10 %.