V roce 2024 vstoupila pěvecká soutěž TOP VOICE do svého druhého ročníku. Přihlášených talentů byla opravdu spousta. Celkem se ucházelo o trůn vítězů téměř 500 talentů z celé ČR, Slovenska a zahraničí. Prošli internetovým, castingovým a semifinálovým kolem, kde na ně čekali ti nejfundovanější porotci (Klára Milfajtová, ředitelka soutěže Hanka Ježková, Josef Šutara, Martin Hubeňák, Veronika Seidlová, Tomáš Jarolím) a jen ti nejlepší postoupili do finálového galavečera, který se konal 27. 4. 2024 v nádherném prostředí Krušnohorského divadla v Teplicích.

Samotné finále bylo opravdovým zážitkem pro všechny zúčastněné. Počínaje porotou složenou ze známých osobností v čele s předsedou – zpěvákem, hercem a moderátorem Davidem Gránským, zpěvačkou a herečkou Michaelou Pecháčkovou, hercem a moderátorem Miroslavem Šimůnkem, ředitelkou soutěže a zpěvačkou Hankou Ježkovou a zpěvákem a pedagogem Richardem Řeřichou. Tento zážitek způsobily dvě kategorie talentů, které přijely opravdu připravené, a to jak pěvecky, tak pohybově a vizuálně. Celý večer se tak stal spíše velkým koncertem, ve kterém nebylo slabých vystoupení. Bylo to dáno pečlivým výběrem během castingových a semifinálových kol a důsledností porotců. Na finálový večer přijela také natáčet reportáž Česká televize a soutěžící si tak již mohli připadat jako hvězdy, o které mají zájem média. Celý večer fotil profesionální fotograf a novinář Jaroslav Hauer a natáčel známý Youtuber Tomáš Galle.

Vyhlášení vítězů nebylo jednoduché. Porota se dlouho radila a měla opravdu těžký úkol zvolit jednotlivé vítěze, neboť výkony byly naprosto skvělé. Během rozhodování poroty vystoupil vítěz ročníku 2023 Max Behenský a poté pokřtil album, které vyhrál jako jednu z hlavních cen (natáčení mu poskytlo nahrávací studio Someth Records v Teplicích, zde se i natáčel videoklip s autorskou písní O čem já sním, kterou mu zaranžoval Filip Ježek). Pokřtil mu jej předseda poroty David Gránský a popřál úspěch do dalších let. Následovalo samotné vyhlášení.

V první kategorii bylo pořadí: 

  1. místo: Ondřej Šťastný – As The World Caves In
  2. místo: Viktorie Molcarová – Tráva
  3. místo: Amélie Valvodová – Země vzdálená

Ve druhé kategorii vyhráli:

  1. místo: Natálie Schielová – Rise Like a Phoenix
  2. místo: Ema Škovronková – Bridges
  3. místo: Zuzana Vovsová – Love On The Brain

Na závěr byla vyhlášena cena poroty, kterou vyhrála Viktorie Červená a cena diváků, kterou převzala Natálie Laura Bodková. Jednu z cen dostal také jeden z přítomných diváků, a to pobyt pro dvě osoby. Tvůrci soutěže v závěrečné řeči poděkovali za podporu zástupcům města Teplice, Domu kultury Teplice, štědrým sponzorům, všem soutěžícím a divákům za skvělou atmosféru.

Nový ročník TOP VOICE 2025 byl vyhlášen několik dnů po skončení soutěže. Vše o soutěži TOP VOICE naleznete na webových stránkách www.topvoice.cz.

(Úvodní foto: vítězové)