Do THERMALIA mezi prvními a výhodně

THERMALIUM Teplice se také přibližuje místní veřejnosti přívětivou nabídkou. Kdo má možnost dorazit ve všedních dnech nejpozději do 10:59 hodin, pořídí vstupné za 200 Kč/90 minut. Jásají všichni, kdo vstávají ztuha. Přimějí své svaly k poslušnosti hned zkraje a pak celý den skvěle zvládnou! Zvýhodnění platí od 19.1. do 28.3. 2024.

Odkaz: https://www.lazneteplice.cz/tipy-na-vylety/thermalium

Lázně po práci

Pro šťastlivce, co mají teplické lázně na dosah ruky, je určeno nové a jednoduché ambulantní řešení. Termální lázně Teplice připravily program speciálně pro místní, a to tak, aby si nemuseli brát volno. Po práci se mohou odevzdat do lázeňské péče, která je připravena celé odpoledne až do večera. Blahodárné účinky termální vodoléčby a profesionální fyzioterapie pomůžou zbavit se obtíží a posílit kondici. Nabídka je limitovaná a platí do 28.3.2024.

Odkaz: https://www.lazneteplice.cz/stays-category/lecebne-pobyty-2024#lazne-po-praci

Masážové menu

Odbourat zadržovanou vodu i toxiny z kůže a zároveň zregenerovat svaly. Ano, pravidelně se oddávat masáži má pro tělo významný přínos. Lázně Teplice v sobě soustředí profesionály masérského řemesla, kteří nabízejí celou paletu masážních zážitků. Někdo preferuje ájurvédu s olejem, jiný lávové kameny a ti nejznalejší před masáží využívají nahřátí v termální vodě, aby účinky masáže znásobili.

Odkaz: https://www.lazneteplice.cz/stays-category/procedury-dle-vyberu