Soutěž Královna Labe zná vítězku. Titul získala porodní asistentka Gynekologicko-porodnického oddělení litoměřické nemocnice Iveta Lamošová. Slavnostní večer se uskutečnil ve čtvrtek 4. května v prostorách restaurantu Větruše v Ústí nad Labem. Soutěž uspořádala Krajská zdravotní, a.s. (KZ) ve spolupráci se statutárním městem Ústí nad Labem.

V tomto klání nešlo o věk nebo fyzickou krásu, ale o krásu srdce, laskavost a lidskost. Z dvanácti finalistek soutěže, jež byla určena výhradně pro zaměstnankyně Krajské zdravotní, a.s., statutárního města Ústí nad Labem a organizací řízených městem Ústí nad Labem, vybírala veřejnost od 1. do 25. dubna na webových stránkách akce dámu pro titul Královna sympatie. Nejvíce hlasů, výrazných 31 %, získala i zde Iveta Lamošová. „Jsem velmi překvapená a pochopitelně moc ráda za tento úžasný výsledek. Děkuji všem, kdo mě podpořili,“ sdělila v reakci na své dvojí vítězství nová královna.

Druhé místo po finálovém večeru patří Adéle Ciriakové, všeobecné sestře z Kliniky hrudní chirurgie Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a jako třetí skončila Lucie Arnoldová, všeobecná sestra z Oddělení intenzivní medicíny Nemocnice Teplice, o.z. První tři umístěné získaly částku 100, 50 a 30 tisíc korun.

S využitím tiskové zprávy Krajské zdravotní, a.s., foto archiv KZ

(zdroj: litomerice.cz)