Město Kadaň ve spolupráci s projektem Podnikni to! otevírá bezplatný kurz pro občany města a okolních obcí. Na kurzu se prakticky naučí, jak najít podnikatelskou příležitost a krok po kroku ji přetavit v úspěšné a výdělečné podnikání. Na své si přijdou jak začínající podnikatelé, tak ti, kteří už podnikají a chtějí své projekty zkvalitnit a posunout dopředu. Podnikat se dá i s minimem začátečnických chyb a rizik. To je příslib, který kurz Podnikni to! dává svým účastníkům, kteří se rozhodnou zapojit do cyklu pěti setkání, která budou probíhat jednou týdně.

Kromě praktických postupů, jak dát vlastnímu projektu hlavu a patu, se účastníci mohou těšit na lektorku z řad lokálních podnikatelů. Na kurzu občané získají maximum praktických informací, jak položit pevné základy svého projektu, jak oslovit a získat zákazníky i to, jak si všechno pečlivě a kvalitně propočítat. Nezáleží na tom, jestli je vaším snem mít malou lokální firmičku, přivydělat si vlastním projektem při zaměstnání, nebo vybudovat mezinárodní firmu. Na konci kurzu budete mít smysluplný projekt, a hlavně praktický plán, jak jej úspěšně rozjet.

Kurz je vhodný jak pro zaměstnané lidi, tak pro lidi na rodičovské dovolené nebo studenty. Základním předpokladem je chuť rozvíjet vlastní projekt. Zájemci se můžou přihlásit na webu podniknito.cz na podstránce s názvem Kurz podnikání v Kadani nebo jednoduše napsat na e-mail heroudkova@podniknito.cz.

Informace o kurzu Podnikni to! v Kadani:

  • Kurz je určen pro všechny občany města a okolních obcí.
  • Úvodní workshop začíná 5. dubna 2023 v 17:30.
  • Kurz proběhne v Restauraci Střelnice, Čechova 147, Kadaň.
  • Celkem je připraveno 5 tematických setkání, vždy ve středu od 17:30 do 20:00.
  • Kurz povede zkušená podnikatelka Sandra Weissová, majitelka NS BURGER BISTRO.

(zdroj: mesto-kadan.cz)