Po téměř tříleté odmlce bude mít mládež ve sportovním areálu v Krupce možnost dalšího sportovního vyžití. Vznikl zde nový tenisový klub.

Zakladateli a rovněž trenéry klubu jsou Andrew Donald a Marek Naisar, kteří dělají tenis na plný úvazek se spoustou vášně a tenisových znalostí. Andrew Donald má přes 25 let zkušeností s vedením klubových programů a rozvíjením talentu na všech úrovních. Jeho syn Matthew hrál všechny juniorské grandslamy. Marek Naisar je mladý trenér se zkušenostmi s vedením hráčů na republikové i mezinárodní úrovni. Momentálně je cestovní trenér pro prvního hráče českého juniorského žebříčku.

„Chtěli bychom začít poskytovat tenisové služby, které budou pro mládež i dospělé všech úrovní. Jsme tenisoví nadšenci a naším cílem je vytvořit atmosféru, kde si budou všichni moci užít „Sport na celý život“. V zářijovém vydání měsíčníku Radnice poskytneme více informací ohledně nabídek našich kurzů a dnů otevřených dveří, kde si každý bude moct zahrát a poznat trenéry. Doufáme, že se brzy potkáme na tenise,“ dokončuje představení klubu Andrew Donald.

(zdroj: krupka-mesto.cz)