Již zítra 5. června ožije jezero Milada a jeho okolí úvodním závodem sportovního seriálu Milada Tour. Po odloženém Cyklozávodě zahájí sezonu 5. ročník běžecké akce Milada Run, a to přímo se startem z hlavní pláže jezera.

     Organizátoři navíc chtějí podpořit pohybové aktivity dětí, a proto všechny děti, které mají trvalý pobyt v Trmicích, mohou běžet zdarma. Ke startovnému také všichni dostanou originální funkční tričko s motivem závodu, vlastní startovní číslo se jménem, medaili nebo startovní balíček s maličkostmi.

     Jedinou podmínkou je včasná online registrace do závodu. V případě zájmu o startovné pro děti zdarma kontaktuje organizátory na mailu zuzanarusinova@seznam.cz . Registrace a další informace najdete na www.miladatour.cz .

     Pro děti budou připraveny trasy na 500 m a 1 km. Dospělí si mohou vybrat z 5, 10 nebo 21 km trasy. V případě uvolnění restrikcí bude tradičně připraven doprovodný program se skákacími hrady, autogramiádou, trial show a spoustou her a soutěží. Rodiče jistě ocení občerstvovací stánky nebo možnost hlídání dětí v dětském koutku od obchodního centra Olympia Teplice.

(zdroj: mestotrmice.cz)

(zdroj úvodní foto: miladatour.cz)