V atraktivním prostředí vnitřního nádvoří teplického zámku přivítá Letní kino na zámku první diváky v úterý 1. června. Filmoví fanoušci se mohou každý týden od úterý do soboty těšit na pestrou filmovou nabídku na velkém plátně ve vysokém rozlišení standardu DCI.

     Prvním titulem bude úspěšná česká komedií Štěstí je krásná věc a v prvním týdnu najdou prostor reprízované i premiérové filmy. Mezi nimi například Oscary ověnčený snímek Země Nomádů či lehce kontroverzní erotická komedie Smolný pich aneb pitomý porno. Chybět nebude ani jeden z nejúspěšnějších loňských snímků Šarlatán s famózním Ivanem Trojanem v hlavní roli.

   Začátky promítání jsou ve 21:30 hodin, areál letního kina bude zpřístupněn hodinu před začátkem a současně bude otevřena i pokladna vstupenek. Pokud to hygienická protipandemická opatření dovolí, mohou si diváci zakoupit občerstvení. Vstup do areálu je od Ptačích schodů nebo od Malého zámeckého rybníku. Kompletní program i on-line rezervaci či prodej vstupenek najdete na www.dkteplice.cz.

     Těšíme se na Vás při společných akcích pod širým nebem!

Dům kultury Teplice