Vážení příznivci našeho divadla, ale i neznámí milovníci historie a fantazie! Dovolte, abychom Vás pozvali na interiérovou premiéru našeho autorského projektu Dějiny české kotliny, vhodnou pro celou rodinu!
     Tuto projekci jste mohli vidět například v Teplicích 28.10.2018 při promítání na radnici, nebo v Duchcově, kde jsme promítali na fasádu Valdštejnského zámku na závěr Casanovských slavností.
     Jelikož nám ale situace nedovoluje promítat ani venku, ani ve školách, přineseme vám tento projekt přímo k vám domů. Přímo v den státního svátku 28. října 2020 si budete moci naladit jako živé vysílání FB stránky Divadlo V Pytli, a celý projekt si užít doma! Zapište si do diáře, připravte dobré vínko, tyčinky pro děti a my se na vás z Hrobu budeme těšit. Pokud byste si chtěli koupit virtuální vstupenku na toto vysílání, budeme rádi za jakoukoliv částku zaslanou na náš transparentní účet – Č.Ú. 292878105/0300 – ČSOB Spolek Divadlo V Pytli.
Je tu možnost i pro firmy, pokud byste chtěli přispět, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se s vámi domluvíme a vaši společnost odprezentujeme! Více o projektu se můžete dočíst na http://www.divadlovpytli.eu/project/dejiny-ceske-kotliny/.

Martina Marešová