Jedna z nejpopulárnějších zábavních aplikací na tvorbu videí a streamování už je více jak dva roky populární i u nás v Čechách a má statisíce fanoušků.
V sobotu 25. ledna se můžete v CIRKUS PARKU v Teplicích potkat se čtyřmi skvělými „Tik Tokery“ . CIRKUS PARK je dětský svět , který byl nedávno otevřený v obchodním centru Olympia Teplice.

A kdo se na vás v sobotu těší?
Jirku Remeška – jeden z nejpopulárnějších „lamačů“ srdcí, který disponuje více jak 300 tis. sledujícími

Kristal Shine – na Tik Toku mí více jak 250 tis. fanoušků, ale věnuje se také Instagramu, kde má téměř 50 tis. lidí, kromě točení videí také ráda fotí.

Laaduška – sympatická a velmi aktivní Tik Tokerka, kterou můžete znát třeba z videí od Adama Kajumiho či Míny. Lada nedávno vydala svojí první písničku a miluje cestování.
Ines – muzikálová a filmová herečka a zpěvačka, která má za sebou více jak 200 představení v populárních muzikálech Divadla Broadway či Hudebního Divadla Karlín, vítězka mezinárodních tanečních a pěveckých soutěží, a v poslední době také známá díky Tik Toku, Instagramu a jejímu prvnímu videoklipu „Heygirl“, kde si zahrál i výše zmíněný Jirka.

V sobotu 25.1. se můžete od 14:00 těšit na program, kde se dětem bude tahle čtveřice naplno věnovat, natáčet a konzultovat s nimi videa, fotit, nebo třeba jen povídat a předávat zkušenosti z natáčení.

K dispozici bude také exklusivní nová video-stěna, kde si může každý zkusit natočit třeba svůj první Tik Tok a dát tak naplno prostor své kreativitě!

Vstupné 180 Kč/ dítě, 50 Kč dospělý (dospělý vstup je konzumační).