Již po osmé proběhl v reprezentativních prostorách Regionální knihovny Teplice networking na Poradu VČAS, kde se opět představily zajímavé osobnosti, které na Teplicku podnikají a s jejichž službami se běžně setkáváme. Na téma Podnikání – úspěch, vzestupy a pády promluvila Lucie Beyerová, majitelka a šéfkuchařka Biorestaurace Zahrada Teplice. Popsala nelehkou cestu k vysněnému projektu restaurace s originální a zdravou kuchyní, příjemným prostředím i zázemím pro rodiny s dětmi. Za tento mimořádný projekt obdržela ocenění Osobnost roku Ústeckého kraje.

O svých podnikatelských zkušenostech i plánech do budoucna pohovořil Jan Hawelka, majitel a zakladatel řetězce stylových kaváren Lagarto Café, jehož vynikající kávu i unikátní dezerty můžete v severních Čechách již na mnoha místech ochutnat. V Teplicích otevřel  se svým týmem nový restaurační projekt Lagarto J&J. Pro účastníky to byla především zajímavá zkušenost, spousta nových informací i společné sdílení silných zážitků. Velkou devizou těchto setkání je možnost následné diskuse.

Další zajímavou osobností, která vystoupí na dalším networkingu 31. ledna 2020 jako speaker, je primátor statutárního města Teplice, pan Hynek Hanza. Od roku 2010 se pohybuje v komunální politice, v působnosti měl dopravu i životní prostředí, územní plánování a stavební řád i městskou policii. Pokud vás tedy zajímá život v našem regionu, jaké kroky město plánuje pro své občany i podnikatelské subjekty, přijďte si poslechnout i diskutovat na téma Teplice – místo pro dobrý život, práci i podnikání. Akce je určena i pro širokou veřejnost a je zdarma.

Můžete být i spoluorganizátorem a podílet se přímo na programu networkingu Na poradu VČAS, stačí se přihlásit u organizátora akce paní Ireny Houdkové info@houdkova-profikouc.cz.  Spoluorganizátoři mohou využít možnost prezentace v médiích i na sociálních sítích, formou PR článků, videí atd. Více informací najdete na stránkách https://na-poradu-vcas.cz.